Cyberdelics

CYBERDELICS is de kruising van cybernetica en psychedelica. Cybernetische systemen kunnen worden omgevormd tot instrumenten voor de bevrijding van het bewustzijn. De digitale revolutie was in werkelijkheid een revolutie van de geest, een vrijheid van beperkingen. Het woord ‘psychedelisch’ betekent ‘geest-manifesterend’ en er is niets meer geest-manifestaterend dan computers. Technologie is psychedelisch omdat het de kracht der verbeelding een grote rol speelt bij het bedenken van nieuwe ideeën en technieken.

Outside the box

Psychedelica kunnen bepaalde gedeelten van het brein buitenspel zetten waardoor andere gedeelten van het brein taken overnemen. Juist het gebruik van die andere stukken van het brein zorgt vaak voor het vinden van nieuw verbanden en voor meer creativiteit. Psychedelica zorgen er voor dat het Default Mode Network minder actief wordt. Naast het verlagen van het zelf- en tijdsbesef zorgt het er ook voor dat ideeën gevisualiseerd kunnen worden waardoor het bedenken van ideeën makkelijker kan verlopen. Een plaatje of video zegt namelijk veel meer dan duizend woorden. Hogere doseringen van psychedelica zoals psilocybine staan er ook om bekend om spraak en taalgebruik uit te schakelen, zelfs de gedachten zijn niet meer in woorden en daarom anders dan dat je normaal gesproken denkt. Al deze eigenschappen kunnen creatief denken aansporen.

Lees hier meer over het Default Mode Network

Een truffel sessie of truffel ceremonie als therapie, spirituele reis of voor creativiteit?

Wil jij graag een truffel sessie of truffel ceremonie ondergaan? Vertel ons jouw wensen en we passen de sessie voor jou aan. We kunnen onze diensten aanbieden op jouw locatie binnen de Nederlandse grenzen of op onze locatie in Schiedam. Verder hebben we ook open groep truffel ceremonies waarbij je kunt deelnemen in een groep met onbekenden. Hierbij wat mogelijkheden.

Open groep truffel ceremonie

Psychedelic Loft Schiedam

Aan huis truffel sessie

Dit bericht op MDMA therapie is overgenomen van triptherapie

Trip therapie: Door psychedelica meer creativiteit en uitvindingen