Voor België zijn de mogelijkheden beperkt

Op dit moment (april 2023) is het in België niet legaal om te werken met psychedelische stoffen zoals MDMA, LSD of psilocybine. Verder worden er in België ook geen wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd, wat wel in Nederland of de verenigde Staten gebeurt. Hierdoor verwachten we dat het nog wel jaren kan duren voordat er een België legale MDMA sessies kan worden gedaan.

In Nederland is MDMA therapie wel mogelijk

Naast de wetenschappelijke onderzoeken waarbij je moeilijk in aanmerking komt om deel te nemen, zijn er in Nederland een paar bedrijven die wel MDMA sessies aanbieden. Triptherapie biedt bijvoorbeeld een MDMA sessie aan met een legale analogon van MDMA. Dit is een stof die dezelfde structuur en werking heeft, maar die net een klein beetje anders is en daardoor wel legaal onder de Nederlandse wet.

Lees hier eer over de legale MDMA therapie

Waar in Nederland kan je terecht als Belg?

Indien je de moeite wilt nemen om naar Nederland af te reizen voor een MDMA sessie dan kan je terecht op meerdere locaties. Afhankelijk waar je woont is Eindhoven of Schiedam (nabij Rotterdam) het meest dichtbij.

Optie 1: Doe een sessie met Ronald en boek zelf een hotel, Airbnb of vakantiehuisje in of rondom Eindhoven.

Optie 2: Doe een sessie met Marcel in of rondom Noordwijkerhout en boek zelf een hotel, Airbnb of vakantiehuisje.

Optie 3: Boek een sessie op onze locatie Psychedelic Loft Schiedam. Op deze locatie is eten, drinken en overnachting inbegrepen.

Aanmelden voor een sessie

Middels de intake die online kan worden ingevuld wordt je getoetst op veiligheid. Sommige aandoening en/of medicatie gaan namelijk niet goed samen met MDMA. Indien je eerst meer wilt lezen over MDMA sessies kan je gebruik maken van de volgende link:

MDMA therapie | Intake invullen | Contact opnemen