De positieve werking van MDMA op de gemoedstoestand

Veel mensen kennen MDMA van de partydrug XTC, waarbij mensen in de feeststemming komen. De verbetering in de gemoedstoestand laat zich kenmerken door positieve gevoelens . De verandering in gemoedstoestand door MDMA wordt veroorzaakt door de verhoogde afgifte en blokkade van de heropname van serotonine, noradrenaline en dopamine in de hersenen. Deze neurotransmitters zijn betrokken bij het reguleren van stemming, emotie, motivatie, beloning en stress. Wat voor gevoelens iemand heeft na MDMA hangt af van de dosering, de zuiverheid, de persoonlijke factoren en de omgeving waarin het middel wordt gebruikt. Sommige mogelijke gevoelens zijn:

  • Gelukzalig tintelend gevoel dat in golven komt en een ervaring van een warme gloed die door het lichaam stroomt.
  • Energiek, helder, fit en alert.
  • Euforie, opgewekt en vrolijk.
  • Waarneming en geluiden worden intenser.
  • Warm, open, verliefd, sterke behoefte aan contact, praten, intimiteit en vertrouwelijkheid.

De MDMA therapie ervaringen

Hieronder hebben we een tweetal ervaringen van MDMA therapie geplaatst om te laten zien wat personen ervaren tijdens de MDMA sessies. MDMA therapie en MDMA gebruiken op en een feestje zijn toch andere dingen. Toch worden de positieve effecten van MDMA gebruikt om bepaalde zaken te verwerken wat je anders niet zo snel op een feestje zou doen.

Titel: MDMA sessie met Linda

Ik was opeens nieuwsgierig naar MDMA of paddenstoelen door Netflix.

Ik bleef heel gefocust en wilde er eerst heel veel zien, toen dacht ik opeens ik heb zoveel vertrouwen ik wil dat ook doen.

Toen wat gezocht op internet en ik bleef bij Triptherapie hangen, ik las alles en uiteindelijk heb ik MDMA gekozen samen met Linda, bij mij thuis.

Dit was de juiste beslissing, ik voelde mij veilig en toen Linda kwam, was alles goed.

Tijdens de sessie is Linda een warme liefdevolle moeder die er helemaal voor jouw is en dat is zo belangrijk, de hele sessie is alleen maar liefde , er komen ook wat minder leuke gevoelens maar alles mag er zijn in liefde , heel fijn.

Dit is zeker een aanrader en ik ga zeker nog een keer een trip maken ☺

Titel: MDMA sessie met Marcel was top!

Marcel heeft mij zeer goed geholpen tijdens mijn sessie. Wat was ik bang in het begin! Toch heeft de kalme aanpak van Marcel me geholpen om het aan te durven. Ik voel nu nog steeds een oase van rust en blijheid als ik terug denk aan die mooie sessie. Ik heb minder last van angst en voel me meer verbonden.

Nogmaals bedankt en ik denk dat ik over 3 maanden nog eens bij je terug kom!