Wat is een truffel ceremonie?

Tijdens een truffel ceremonie worden magic truffels genuttigd terwijl er muziek wordt afgespeeld. De begeleiders van de truffel ceremonie kunnen je bijstaan terwijl ze ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt. Bij de meeste ceremonies hoort dus muziek maar je kan ook andere zaken verwachten aromatherapie, kunstwerken, geometrische kunst en een goede voorbereiding op basis van gezondheid en je eigen doelstellingen.

Lees hier meer over de positieve effecten van een truffel ceremonie

Kosten van de truffel ceremonie

De meeste aanbieders zitten in een prijsbereik van tussen de 100 en 5000 euro. De truffel ceremonies van 100 euro worden vaak aangeboden door nieuwe aanbieders met weinig ervaring en/of de groepen zijn zeer groot. De sessies van meer dan 500 euro zijn vaak individuele ceremonies en in de prijsklasse 1000 euro of hoger kom je terecht bij instituten met relatief duur personeel. Wil je een goede prijs/kwaliteit verhouding? Ga dan voor individuele ceremonies van tussen de 300 en 1000 euro of voor groepsceremonies met 1 begeleider per 3 personen (redelijke richtprijs 250-500 euro p.p.).

Groepsgrootte van de truffel ceremonie

Hoe groot de groep is van een truffel ceremonie is overal anders. Het is ook een persoonlijke voorkeur wat mensen als prettig ervaren. Mensen die wat meer op de privacy gesteld zijn kiezen vaak voor individuele sessies of met een klein groepje tot 3 a 4 personen. Verder is een een grote groep mensen die het oké vindt om een wat grotere groep te hebben van ca 6-8 personen. En een klein gedeelte van deelnemers vindt massale groepsceremonies fijn. Wat zou je zelf prettig vinden?

Persoonlijke aandacht voor de truffel ceremonie

De individuele sessies en truffel ceremonies voor groepen worden vaak beter ervaren als er persoonlijke aandacht is. Tijdens de voorbereiding op jouw truffel ceremonie krijg je bij sommige aanbieders op maat gemaakt advies. Je kan dan voedingstips, supplementen, leessuggesties en kijksuggesties ontvangen op basis van jouw gegevens. Hierdoor kan je meer halen uit de truffel ceremonie.

Truffel ceremonie bij triptherapie

De truffel ceremonies bij triptherapie zijn met maximaal 6 personen en 2 begeleiders met veel ervaring. De meeste truffel ceremonies zijn individuele sessies, maar 1 keer per maand kan je er ook terecht voor een open groep truffel ceremonie. Deze kosten rond de 300 euro p.p. en zijn inclusief persoonlijke voorbereiding, voeding, drinken, overnachting en psychedelica. Meer informatie via de links hieronder:

Open groep truffel ceremonie

Individuele truffel sessie als therapie