Pure MDMA

Bij MDMA sessies wordt er pure MDMA of een pure MDMA analogon gebruikt. Er zijn dan geen toevoegingen zoals speed. XTC wordt dus niet gebruik bij therapeutische sessies. Hoeveel milligram er wordt gebruikt hangt dus af van de samenstelling van het middel wat je inneemt. In deze blog hebben we het over de pure MDMA varianten.

Ideaal is 75-125 milligram MDMA

De beste hoeveelheid MDMA tijdens therapie ligt in de kleine range van 75-125 milligram. Bij de sessies die wij doen geven we de eerste keer 75 of 100 milligram van een legale MDMA analogon. Dit werkt meestal optimaal voor hoe wij de MDMA sessies organiseren.

Te veel MDMA is ook niet handig

Laat je niet verleiden om te veel MDMA in te nemen. De ongewenste bijwerkingen wegen het niet op tegen het voordeel wat je denkt te behalen. Dit is een lijst met potentieel gevaar bij te hoge doseringen:

  1. Oververhitting: MDMA kan het vermogen van het lichaam om de lichaamstemperatuur te reguleren verstoren, waardoor het risico op oververhitting toeneemt. Dit kan leiden tot uitdroging, spierafbraak, nierfalen, leverfalen en zelfs de dood.
  2. Dehydratie: MDMA verhoogt de waterafgifte van het lichaam, wat kan leiden tot uitdroging en elektrolytenonbalans. Dit kan op zijn beurt leiden tot spierkrampen, flauwvallen, toevallen en coma.
  3. Serotoninesyndroom: MDMA kan de serotoninespiegels in de hersenen verhogen en leiden tot een levensbedreigende aandoening die bekend staat als het serotoninesyndroom. Dit kan leiden tot hoge koorts, spierspasmen, verwardheid, convulsies, hartritmestoornissen en coma.
  4. Cardiovasculaire complicaties: MDMA kan leiden tot een snelle hartslag, hoge bloeddruk en andere cardiovasculaire complicaties, zoals een hartaanval, een beroerte of hartfalen.
  5. Psychische problemen: Het gebruik van MDMA kan leiden tot paranoia, angst, depressie en psychoses.

Laat je begeleiden door een instantie met kennis

Het spreekt voor zich dat ondanks het verleidelijk is om zelf met MDMA te gaan aanrommelen om gebruik te maken van een bedrijf met kennis van zaken. Vaak is de MDMA die je koopt op straat ook helemaal geen MDMA en dat geeft nog meer risico’s. Goede begeleiding zorgt voor veiligheid en meer resultaat. Investeer dus een beetje in jezelf door een professional in te huren.

Je kunt onder andere bij Triptherapie.nl terecht voor een MDMA sessie met begeleiding. Je zal dan voor, tijdens en na jouw MDMA sessie worden geholpen.