Zoek je een MDMA therapeut?

MDMA therapie staat sinds 2022 in de schijnwerpers van diverse media zoals Netflix. Opeens willen psychologen en psychiaters wel iets te maken hebben met MDMA als therapeutisch hulpmiddel. Dat was in 2018 wel anders en krijgen wij vaak de wind van voren als we het hadden over de helende werking van psychedelica zoals psilocybine, MDMA en LSD. Nu 5 jaar later ontstaat er een probleem, veel mensen met klachten zoals PTSS en trauma hebben het nieuws opgenomen dat een MDMA sessie veel zou kunnen betekenen. Er zijn echter niet veel goede MDMA therapeuten omdat de GGZ te afhoudend is geweest. Opleidingen tot MDMA psychotherapeut zijn pas sinds kort gestart. Waar vindt je nu de juiste therapie voor een MDMA sessie?

Triptherapie.nl heeft de expertise

Bij Triptherapie werken een aantal personen met veel ervaring met psychedelische sessies. Bij elkaar staat de teller al tegen de 2000 sessies en worden er dagelijks individuele sessies en soms groepssessies gedaan. Momenteel zijn er bij Triptherapie maar drie personen werkzaam die werken met MDMA (en analogen) en zijn deze twee vaak 1 á 2 maanden vooraf al volgeboekt. Toch kan je kijken of één van deze twee ervaringsdeskundigen jou kan helpen via de volgende links:

MDMA therapie | Begeleider Marcel | Begeleider Ronald| Begeleider Janneke

In 2024 zullen er meer MDMA therapeuten beschikbaar zijn

We verwachten wel dat er vanaf 2024 meer beschikbaarheid is als het gaat om MDMA psychotherapeuten omdat steeds meer therapeuten de opleiding zullen afronden. Tot die tijd kan het druk en moeilijk zijn om een beschikbaar een geschikte MDMA therapeut voor jou te vinden.