Wat is een MDMA ceremonie?

Bij een MDMA ceremonie gebruiken de deelnemers MDMA (analogon) terwijl ze door de aanwezige begeleiding worden geholpen met persoonlijke doelstellingen. Deze ceremonies beginnen met gesprekken en gaan uiteindelijk over in het beluisteren van speciaal uitgezochte muziek om dichterbij het gevoel te komen. Zo ontstaat er een afwisseling van gesproken gedeelten en gedeelten waarbij er niet wordt gesproken. Een MDMA ceremonie beleef je dus deels als groep en deels als individu. Personen die op deze MDMA ceremonies afkomen hebben over het algemeen vaak te maken met trauma en PTSS en zoeken hulp bij de verwerking van het verleden. De verdrietige en liefdevolle afwisseling van de muziek en daarmee het gevoel kan daarbij helpen.

Liever een individuele MDMA sessie?

De MDMA groepssessies zijn in het leven geroepen voor personen die een voordeel zien in het groepsgevoel en verbinding. Praten over het pijnlijke verleden gaat vaak beter met gelijkgestemden in de buurt. De één zijn/haar verdriet kan ook soms deuren openen naar het verdriet van de ander. Deze beïnvloeding kan je als voor- of nadeel ervaren en het is goed om bij jezelf na te gaan hoe dat voor jou zou zijn. Tevens kan je bij individuele sessies meer aandacht opeisen en bij groepsceremonies zijn er 2 begeleiders voor 4 personen aanwezig. Wat voor jou handig is hangt af van je voorkeur en hoeveel aandacht je denkt nodig te hebben.

Lees hier over de MDMA sessies

De eerstvolgende MDMA ceremonie

Is jou interesse gewekt voor een MDMA ceremonie? Via onze partnerwebsite Triptherapie kan je je inschrijven voor een MDMA ceremonie. Maak gebruik van de onderstaande link voor meer informatie.

MDMA ceremonie 20 mei 2023