Relatietherapie met MDMA

Waarom MDMA geassisteerde therapie goed voor stellen kan zijn, komt door verschillende redenen. Als je het kort kan samenvatten komt de grootste vooruitgang uit niet zozeer de betere omgang tussen partners maar door de persoonlijke groei van het individu. Het oplossen van persoonlijk trauma of slechte copingsstrategiën heeft bijna altijd een goede invloed op de relatie. Ten tweede kan een duosessie met MDMA de communicatie en diepgang van de relatie een zet in de rug geven.

Eerst een individuele MDMA sessie

Voor het beste resultaat is het aangeraden dat beiden partners eerst een individuele psilocybine of MDMA sessie doen. Dit geeft een hogere kans op persoonlijke doorbraken. Zo’n vier weken later kan de eerste sessie kan de duosessie met MDMA plaatsvinden. Deze relatietherapie op MDMA bouwt verder op de persoonlijke resultaten, maar is meer gericht op de relatie zelf.

Veiligheidscheck MDMA sessie

Het gebruik van psychedelische stoffen zoals MDMA is niet voor iedereen veilig. Het is dan ook raadzaam om eerste de vrijblijvende screening in te vullen zodat er kan gecontroleerd worden op het gebruik van psychedelica.

Met welke MDMA therapeut?

Het kiezen van een MDMA therapeut is belangrijk. Naast een gevoel van veiligheid is ook het vertrouwen van diens kundigheid een belangrijke factor bij het maken van een keuze. Een overzicht van onze therapeuten en de rol die ze hebben tijdens de MDMA sessies, is te vinden via de knop.

Meer informatie over MDMA relatietherapie

Neem ook het onderstaande artikel door om meer te lezen over hoe MDMA therapie of psilocybine therapie kan helpen om relaties te verbeteren.