MDMA sessie in Amsterdam

Het is mogelijk om voor MDMA therapie naar Amsterdam te komen. Wij hebben momenteel twee begeleiders die werkzaam zijn in Amsterdam. Neem dit bericht goed door om te begrijpen of MDMA therapie voor jou geschikt en hoe de MDMA sessie op een legale manier kan plaatsvinden.

MDMA sessies in Nederland

In Nederland is de wet- en regelgeving rondom drugsgebruik streng. Het gebruik van MDMA voor therapie doeleinden is dan ook alleen legaal wanneer er gebruik gemaakt wordt van een legale analogon. Dit wil zeggen dat de werkzame stof in de MDMA vervangen is door een vergelijkbare stof die wel legaal is. Deze legale analogon wordt dan gebruikt voor therapeutische doeleinden onder begeleiding van een specialist. Dit is een manier om de therapeutische voordelen van MDMA te benutten zonder de risico’s en onzekerheden van het gebruik van een illegale stof. Volgens de wet zijn de MDMA sessies met het legale analogon geen officiële medische behandelingen, althans nog niet.

MDMA therapie

Het succes van MDMA therapie

De grootste successen bij MDMA therapie worden behaald op het  gebied van het verminderen van diverse angstklachten, waaronder sociale angst en PTSS. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat MDMA therapie inzetbaar is bij de volgende aandoeningen of klachten:

1. Posttraumatische stressstoornis (PTSS) – MDMA-therapie is in de afgelopen jaren veelbelovend gebleken bij de behandeling van PTSS. Verschillende klinische onderzoeken hebben aangetoond dat MDMA-geassisteerde therapie kan helpen bij het verminderen van symptomen van PTSS.

2. Angststoornissen – Er zijn verschillende studies uitgevoerd die aantonen dat MDMA-therapie kan helpen bij het verminderen van angstsymptomen. Dit kan een breed scala aan angststoornissen omvatten, waaronder gegeneraliseerde angststoornis, sociale angststoornis en paniekstoornis.

3. Depressie – Er is aangetoond dat MDMA-therapie een positief effect heeft op stemming en gevoelens van welzijn. Onderzoek heeft aangetoond dat behandeling met MDMA kan helpen bij het verminderen van symptomen van depressie.

4. Verslaving – MDMA-therapie is ook onderzocht als een mogelijke behandeling voor verslavingsstoornissen, waaronder alcohol, cocaïne en opioïden.

5. Autisme – Recente onderzoeken hebben aangetoond dat MDMA-therapie kan helpen bij het verminderen van sociale angst en sociaal terugtrekgedrag bij mensen met autisme.

MDMA kan gevaarlijk zijn

Onder de juiste omstandigheden is het gebruik van MDMA veilig te noemen en zelfs veiliger dan het gebruik van alcohol. Toch kunnen er onder de verkeerde omstandigheden complicaties ontstaan. De grootste gevaren van MDMA zijn oververhitting, uitdroging, nierfalen en hersenbeschadiging. Deze negatieve bijwerkingen komen vooral door langdurig en frequent gebruik van MDMA.

Er zijn verschillende contra-indicaties voor MDMA gebruik, waaronder zwangerschap, hoge bloeddruk, hartproblemen en leveraandoeningen. Het kan ook interfereren met medicijnen zoals antidepressiva en antibiotica. Het is dus aangeraden om goed te bekijken of er geen contra-indicaties zijn voor het gebruik van MDMA tijdens therapie.

MDMA therapie Amsterdam

Indien wij een MDMA sessie in Amsterdam begeleiden vragen we altijd onze klanten om de intake in te vullen. Deze dient ter controle i.v.m. veiligheid en gezondheid van de klant. Verder baseren wij de adviezen voor de voorbereiding op deze intake-gegevens. Via onze dienstverlening is het niet nodig om zelf MDMA op een illegale manier te verkrijgen en maakt u gebruik van het legale analogon. Maak gebruik van de onderstaande pagina’s voor meer informatie of om u aan te melden voor een MDMA sessie.