Redenen voor een truffel sessie

Iedereen is anders en iedereen heeft daardoor zijn/haar eigen redenen om te kiezen voor een individuele truffel sessie. Zo lopen de redenen uiteen van therapeutische, spirituele tot aan creatieve redenen. Het is belangrijk om voor jezelf een beeld te scheppen waarom jij je aangetrokken voelt tot het ondergaan van een truffel sessie. De meeste klanten die kiezen voor individuele truffel sessies doen dit doorgaan wel voor therapeutische redenen en dan met name tegen depressie, sociale angst of verslaving.

Hoe wij jou kunnen helpen

Nadat je de online intake hebt krijg je een advies wat voor soort sessie en dosering bij jou zal passen. Vanaf dat punt kan je een afspraak inplannen middels de weblinks die staan vermeld in de email met advies. In de meeste gevallen geven we ook aan hoeveel tijd je aan voorbereiding nodig hebt om bijvoorbeeld jouw neurochemie te verbeteren. Wij toetsen namelijk op basis van de intake of er een onbalans kan zijn in de verhoudingen neurotransmitters (signaalstoffen in het brein). Wij zullen in geval van een onbalans dan ook advies geven (supplementen/voeding/beweging) om een betere balans te kunnen verkrijgen waardoor de gemoedstoestand verbetert en je truffel sessie beter zal gaan. Verder kan je kleine opdrachtjes en lees- en/of kijksuggesties verwachten zodat je beter bent voorbereid op de sessie en de ideeën die je hebt opgedaan kunnen uitgroeien tot oplossingen.

Start hier de intake | Contact opnemen

Op welke locatie kan de truffel sessie plaatsvinden

Je kan er voor kiezen om naar onze locatie in Schiedam te komen voor een individuele truffel sessie. Deze ruimte is geschikt voor individuele sessies en groepen tot 6 personen. Om kosten te besparen of als je het zelf prettiger vindt kan je in heel Nederland ook een truffel sessie bij jou thuis doen. Om je nog meer mogelijkheden te geven kan je er ook voor kiezen om zelf een hotel, vakantiewoning of AirBNB te huren en dan daar de sessie te doen. Hierbij meer informatie:

Psychedelic Loft Schiedam | Truffel sessie op locatie | Prijslijst triptherapie

Toch liever een open groep truffel ceremonie?

Op onze locatie in Schiedam organiseren we maandelijkse open groep truffel ceremonies. Hierbij kan je deelnemen aan een ceremonie met andere (onbekende) deelnemers. Elke ceremonie heeft een eigen thema naast je eigen doelen/thema’s. Op de volgende pagina kan je de datums vinden wanneer deze truffel ceremonies voor groepen plaatsvinden.

Open groep truffel ceremonie

Dit bericht op MDMA therapie is overgenomen van triptherapie

Trip therapie: Individuele truffel sessie